Facebook

Annelies

Het is een plezier om Elke als fotografe te hebben. We lieten haar reeds meerdere van onze 'projecten' fotograferen en waren keer op keer zeer enthousiast over de voorbereiding en het resultaat. Ze stelt je steeds op je gemak, neemt de tijd en zorgt op die manier voor foto's die ons tonen zoals we echt zijn. Voor ons huwelijk zorgde ze - door een zeer goede voorbereiding van haarzelf - voor leuke, niet-klassieke foto's (zowel van ons tweetjes als met de familie), de geboortebedankingen van onze zoontjes vond iedereen schitterend en onze familiefoto's die ze onlangs nam, krijgen een mooie plaats in onze leefruimte! Ze kan ook zeer goed omgaan met kleine kindjes: het is niet gemakkelijk om met hen het perfecte plaatje te maken, maar toch lukt het haar keer op keer. Wij zullen in de toekomst zeker nog beroep doen op haar talent!

Nathalie

Voor de doop en 1ste communie van mijn kindjes was ik op zoek naar een fotograaf om enkele leuke, spontane foto's te nemen voor een uitnodiging, kaartjes,…. Zo kwam ik via via bij Elke terecht. De fotoshoot, in haar eigen studio, was een heel leuke, aangename ervaring. Mijn kindjes waren er direct op hun gemak en lieten zich spontaan fotograferen. Het ging er heel speels aan toe. Elke nam heel wat mooie foto's. De selectie voor kaartjes e.d. was dan ook heel moeilijk :-). Ook voor de doopviering kwam Elke langs waarbij er foto's werden genomen van het hele verloop, heel discreet, in de kerk. Haar werk is echt tip top. De foto's, kaartjes, uitnodigingen zijn heel mooi afgewerkt! Ik kreeg op mijn uitnodigingen en kaartjes dan ook heel leuke reacties! Iedereen vond ze super mooi. De samenwerking verliep ook heel vlot, overleg was steeds mogelijk. Ik zou Elke zeker aanraden bij mijn vrienden, familie,… iedereen. Ze streeft naar een goede prijs-kwaliteit van haar werk!

Evelien

Ikzelf heb al een paar individuele fotoshoots achter de rug. De allereerste keer is wennen maar Elke weet perfect hoe ze je op je gemak kan stellen om toch ontspannen en spontane beelden te kunnen vastleggen. Ze neemt ruim de tijd om alles te bespreken en te bekijken. Ze heeft voldoende inspiratie om verschillende poses uit te proberen maar houdt ook rekening met eigen wensen, improvisatie is voor haar geen enkel probleem. Ze weet me op positieve wijze te verrassen met de foto's waarbij de prijs/kwaliteit ook nog eens prima is! Ik zal zeker nog terugkomen voor gezinfoto's/familiefoto's/individuele foto's, en voor wie twijfelt: zoekt u een professionele fotograaf, een ontspannende shoot en een toffe namiddag: 1 adres: fotostudio De Waele

-->