Facebook

Afspraak boeken

Afspraken kunnen gemaakt worden via telefoon, email of het contactformulier op onze website, mits betalen van een voorschot van 25 (contant of overschrijven). Mogen wij u vragen om tijdig aanwezig te zijn, zodat vermeden wordt dat klanten na u moeten wachten.

Afspraak annuleren

Bij ziekte en andere ernstige voorvallen, of als uw kindje net zijn beste dag niet heeft, kan een afspraak verplaatst worden. Graag 4u op voorhand verwittigen. Personen die niet komen opdagen zonder dit vooraf te melden, verliezen hun voorschot.

De fotoshoot

Vooraf proberen we een idee te vormen van uw wensen en ideeën, evt aan de hand van voorbeelden. Hoe wilt u op de foto? Wenst u enkel foto's van uw kinderen of ook van het hele gezin? We bespreken daartoe de nodige kledij, locatie, evt make-up, styling,... Tijdens de fotoshoot proberen we een gemoedelijke sfeer te creëren, zodat u zich ongeremd voelt bij het maken van de foto's. Na de fotosessie kunt u uw favoriete foto's uitkiezen op het scherm. Uw foto's ondergaan de nodige digitale correcties, zoals kleur, helderheid, zwart/wit, retouche,... We bespreken wanneer en met welke presentatie u uw foto's kan ophalen: fotoprints op papier, canvas, alluminium, plexi, album,...

Indien gewenst kan ook een uitnodiging, bedanking, geboortekaart,... ontworpen worden adhv uw foto's.

Niet fotogeniek?

Vaak horen we dat mensen zichzelf niet fotogeniek vinden. Een beroepsfotograaf speelt met licht, compositie,...waarmee ie het tegendeel tracht te bereiken. De eerste minuten voelt u zich inderdaad wat onwennig, maar zo snel mogelijk probeert de fotograaf het ijs te breken, waardoor u plezier kan hebben in de fotoshoot.

-->